Elérhetőségek

9028 Győr,
Lovas utca 9. Fsz.2.
Telefon: +3630-676-14-90
E-mail küldése

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az esküvő jobb esetben egyszeri alkalom az ember életébe. Ha szeretnénk, hogy az ezt követő életünkben csak kellemes emlékeink maradjanak róla, akkor célszerű a különféle hozzá kapcsolódó dekorációs és egyéb tevékenységeket profi szakemberre bízni.

„Segítünk, hogy élete legszebb napja még szebbé váljon!"

Ezzel a mottóval hoztuk létre léggömbdekorációval foglalkozó vállalkozásunkat immár 12 éve. Ezen idő alatt több esküvőt, születésnapot,céges rendezvényt tettünk még emlékezetesebbé a megrendelők és az ott jelenlévők számára.

A kezdetben csak léggömbökre épülő dekorációinkat az elegánsabb és szebb látvány elérése,és a divat szava miatt bővítettük textildekorációval, méhsejthajtogatású papírdíszekkel,gyöngyfüggönyökkel valamint organzába rejtett fényfüzérekkel.

 A léggömb alapú dekoráció alacsonyabb árfekvése és nagyobb térdíszítési hatásfoka miatt felülmúlja a más alapanyagokból készültekét.

Reméljük az ön érdeklődését is felkelti széles választéka. A tökéletes hatás elérése érdekében a világ legjobb minőségű QualatexTM latex és fólia (fémes) léggömbökből készítjük dekorációinkat. A latex léggömbök 100%-ban természetes kaucsukból készülnek, tökéletesen lebomlanak. Ha nincs elképzelése az sem baj, számtalan ötlet és fotó, valamint szakképzett léggömbdekoratőr segít önnek a varázslatban.

A személyes megbeszélés során megismerkedhet teljes ajánlatunkkal, kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző dekorációs elemeket felhasználva már korábbi terveinket, de szívesen fogadunk saját, kreatív ötleteiket is, mi pedig elkészítjük árajánlatunkat pár napon belül.

Hívjon minket bizalommal:

 

Mobil: +3630/676 14 90 - Máté Erika

Mobil:  +3620/2908665 - Nagy Henrietta


Party-Design - Magyar